Buitendag

Datum: Zondag 25 september 2022
Locatie: Strandpaviljoen De Jutter, Erkemederweg 79, 3896 LB Zeewolde
Ontvangst: 10:30 uur met koffie met appelgebak
Aanvang: 11:30 uur wandeling naar het hondenstrand
Lunch: 13:00/13:30 uur
Hondenquiz: rond 14:30 uur

Na de koffie wandelen we naar het hondenstrand waar onze Welshjes heerlijk kunnen zwemmen, rennen en ravotten. Als we weer terug zijn bij het strandpaviljoen kunnen we gezamenlijk lunchen en na de lunch starten we met de HondenQuiz, hier wordt uw honden/Welsh Terriër kennis op de proef gesteld met een leuke vragenlijst waar uiteraard een leuk prijsje mee te winnen valt.

Kosten
De buitendag is gratis voor leden, incl. 1 huisgenoot. Niet-leden en extra deelnemers betalen € 5,- p.p. voor koffie met appelgebak.
Dit mag vooraf gestort worden op:
NL63 INGB 0003 5543 24
t.n.v. J.M. Mulder te Arnhem
o.v.v. Buitendag NWTC en naam

Het parkeren betaald uzelf ter plaatse, dit kost € 5,-. De lunch kunt u à la carte uitzoeken en dient uzelf te betalen.

Parkeren
Bij de hoofdingang van het Erkemederstrand aangekomen, volgt u de borden naar Strandpaviljoen De Jutter. U passeert een slagboom (parkeergeld 5 euro te betalen contactloos met pinpas).
Rijd door tot de parkeerplaats van Strandpaviljoen De Jutter. Loop het dijkje op en aan de andere kant hiervan ligt het strandpaviljoen.

Aanmelden
Meldt u uiterlijk 17 september 2022 aan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.en vermeldt hierin uw naam, lidnummer en met hoeveel personen u wilt deelnemen aan de buitendag.

 Alle activiteiten zijn onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen, houdt u hiervoor onze website in de gaten.  


Algemeen

Door deelname aan onze activiteiten geeft u de NWTC toestemming eventueel gemaakte foto’s met uw afbeelding te mogen plaatsen op onze website en/of in ons clubblad.

 

Lid worden?

Aanmelden als lid kunt u via het inschrijfformulier onder de rubriek lidmaatschap.

Joomla templates by Joomlashine