Voorjaarswandeling

Datum: Zondag 26 maart 2023
Locatie: Familierestaurant De Clown - Valkenswaardseweg 31a - 5595 XB Leende
Ontvangst: 10:30 uur met koffie en appelgebak
Aanvang: rond 11:30 uur start de wandeling
Lunch: rond 13:00/13:30 uur

Na de koffie gaan we met onze Welshjes een mooie wandeling in het Leenderbos maken. Neem een handdoek mee om na de wandeling uw hondje schoon/droog te kunnen maken, zodat we na afloop nog gezellig met elkaar kunnen lunchen.

Kosten
De buitendag is gratis voor leden, incl. 1 huisgenoot. Niet-leden en extra deelnemers betalen € 5,- p.p. voor koffie
met appelgebak. De lunch kunt u à la carte uitzoeken en deze kosten dient uzelf te betalen.

Aanmelden
Meldt u uiterlijk 1 maart 2023 aan door een e-mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeldt hierin uw naam, lidnummer en met hoeveel personen u wilt deelnemen aan de voorjaarswandeling.
Maak ook uiterlijk 1 maart 2023 het totaalbedrag over naar de rekening van de NWTC - NL33 INGB 0003 0972 18, o.v.v. naam, lidnummer en het aantal personen.

Benieuwd naar de locatie, kijkt u dan op de website van familierestaurant De Clown: www.declown.nl
 Algemene Ledenvergadering op 6 mei 2023 in Elst

Onze Algemene Ledenvergadering 2023 is vastgesteld op zaterdag 6 mei en wordt gehouden in Elst in zalencentrum Onder de Toren.

Alle uitgebreide informatie daarover en de agenda wordt vermeld in het volgende clubblad.
Misschien handig om vast in de agenda te zetten?

Bovendien willen we nu al graag peilen of er voldoende belangstelling is onder onze leden om deel te nemen aan een trimmiddag die aansluitend aan de ALV kan worden gehouden.

Heeft u belangstelling, stuur dan een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uiteraard is dit in dit stadium vrijblijvend, bij voldoende aanmeldingen komt er een uitnodiging om definitief in te schrijven, ook in het volgende clubblad.

En uiteraard hopen we dat corona ons goed gezind is en deze dag doorgang kan vinden!Alle activiteiten zijn onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen, houdt u hiervoor onze website in de gaten.  


Algemeen

Door deelname aan onze activiteiten geeft u de NWTC toestemming eventueel gemaakte foto’s met uw afbeelding te mogen plaatsen op onze website en/of in ons clubblad.

 

Lid worden?

Aanmelden als lid kunt u via het inschrijfformulier onder de rubriek lidmaatschap.

Joomla templates by Joomlashine