Algemene Ledenvergadering op 20 april 2024 in Elst

 

Programma zaterdag 20 april 2024

Ontmoetingscentrum ‘Onder de Toren’- Sint Maartenstraat 34, 6661 DA Elst 

11.00 uur - Algemene Leden Vergadering
Het bestuur is op dit moment druk bezig een nieuw bestuurslid te zoeken. Zodra er een kandidaat gevonden is, zal dit hier op onze website worden gepubliceerd.

12.30 uur - Lunch
Het is mogelijk om een lunch te reserveren. Deze bestaat uit: soep, een broodje kroket, 2 broodjes ham/kaas en jus d’orange. De kosten voor deze lunch zijn € 12,95 per persoon en moeten vooraf voldaan zijn op:
NL33 INGB 0003097218 t.n.v. NWTC te Budel, onder vermelding van LUNCH en uw lidnummer.

13.00 uur - Trimmiddag
Vervolgens is het tijd voor het trimmen van uw Welshje.
Sommigen hebben wellicht al eerder deelgenomen aan een trimmiddag, maar dat is dan wel een tijdje geleden! Voor anderen zal het de eerste keer zijn.
Neem trimspullen (en evt. trimtafel) mee, en probeer uw hond goed te borstelen voor u komt, dat scheelt veel tijd. Met hulp van de aanwezige trimmers/fokkers gaat het vast lukken om het trimmen onder de knie te krijgen!


Graag vragen wij u om vooraf in te schrijven voor deze trimmiddag bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er zijn geen kosten verbonden voor deelname aan de trimmiddag.

We hopen veel Welshliefhebbers te ontmoeten op deze dag!

En help ons, zodat we welkom blijven op deze locatie door vooraf en tussendoor uw hond goed uit te laten en te voorkomen dat er ongelukjes gebeuren in het gebouw!

Graag tot 20 april!

 

Buitendag

De buitendag wordt gehouden op zondag 22 september. De locatie en uitgebreide informatie daarover volgt en wordt ook vermeld in het volgende clubblad.

 Algemeen

Door deelname aan onze activiteiten geeft u de NWTC toestemming eventueel gemaakte foto’s met uw afbeelding te mogen plaatsen op onze website en/of in ons clubblad.

 

Lid worden?

Aanmelden als lid kunt u via het inschrijfformulier onder de rubriek lidmaatschap.

Joomla templates by Joomlashine